SPA

Salonnepro

Amsterdam

 

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Salonnepro is een relatief jong bedrijf gerund door 2 zeer gedreven dames met een achtergrond in de biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten. Hierdoor stelt Salonnepro zich in staat om producten en behandeling te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken in plaats van tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische  werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. 

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum. 

De verpakkingen zijn recyclebaar en de glazen pipetflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas. Tevens zijn de doosjes gemaakt van karton met een FCS keurmerk.