Make - Up

Natuurlijke en pure mineralen

Malu Wilz Een mooie, elegante verpakking die de collectie de flair geeft van een groot internationaal merk. Als aanvulling op de basiscollectie worden er regelmatig trends en highlights ontwikkeld. Navulbare producten, die bijvoorbeeld door de elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden door middel van een klik-systeem – gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en economisch.

Een combinatie van waardevolle mineralen hebben geleid tot een speciale make-up collectie met buitengewone eigenschappen. De kennis over de kracht en werking van de mineralen gaat terug tot in de oudheid.

Vrij van geparfumeerde stoffen, Anti-Comedogenic en bijzonder huidvriendelijk. De producten van Just Minerals zijn voor ieder huidtype geschikt - voor een perfecte make-up en een niet te vergelijken draagcomfort.

De moderne cosmetica heeft deze overlevering opnieuw ontdekt. De technische vooruitgang maakt het mogelijk om de afzonderlijke werkstoffen doelgericht te winnen om ze zo optimaal te kunnen gebruiken voor de huid. Mineralen worden op dit moment als sleutel gezien voor ons welbehagen en zijn de leverancier van positieve energie.

 

Malu Wilz benut de kracht van de mineralen voor een vederlichte, nauwelijks waarneembare, maar toch langhoudbare make-up. Speciale inhoudstoffen beschermen, verzorgen en verwennen zelfs de meest gevoelige huid en geven de huid een gelijkmatige, stralende teint. Verder wordt het vochtgehalte van de huid behouden en wordt de huid beschermd tegen UVA- en UVB- stralen.

Wilt u een Touch Up make-up na uw gezichtsbehandeling ? Dat kan. Geeft u dit dan aan bij uw reservering

 

 

Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent. Deze Minerale Make-Up is perfect te gebruiken  bij diverse huidaandoeningen zoals o.a. psoriasis, acne en rosacea. 

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders. Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf.  Dus stelde ze een medisch verantwoorde make-uplijn samen die geschikt is voor élk type huid. 

Missie
De naam zegt het al, Cent pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. De poriën worden niet meer verstopt en kan zodoende helpen de problemen die je kunt hebben met mee-eters, acne en/of een huid die droog en trekkerig aanvoelt, te laten verdwijnen 

100% Natural
Cent Pur Cent staan garant voor een 100% natuurlijk merk, dit wil zeggen dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten zoals: Kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

100% Mineral
De poeders van Cent Pur Cent bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink.

100% Puur
Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

100% Hypoallergenic
 Door het niet-toevoegen van chemische bestandsdelen, is de kans kleiner op allergische reacties.

100% Cruelty Free
Wist je dat veel make-up merken nog steeds op dieren testen? Wij niet! Cent Pur Cent is 100% diervriendelijk! Want weet je wat? We love animals and we love the planet!