Bindweefselmassage

Tone- & Collagenbooster

Bindweefselmassage de Collagen Booster is een krachtigere bindweefsel techniek die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag teweeg brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels worden versterkt. We zien onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt. Afhankelijk van de conditie van de huid kan Collagen Booster snel opeenvolgend worden uitgevoerd. U moet dan denken aan een kuur.

Tone Booster is geen bindweefselmassage maar een unieke techniek die zich richt op het spierweefsel in het gelaat. Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat. De huid, die vastzit aan onze gelaatsspieren reageert daar uitermate goed op!

Deze gelaatspieren spelen een belangrijke rol bij ouderdomseffecten in het gelaat. Door deze spieren weer te activeren verminderen we het ouderdomsproces en ziet de huid er jaren jonger uit.

Gelaatscontouren verstevigen, worden gelift, oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gelaat

Een Bindweefselmassage is geen ontspanningsmassage maar een actieve massage die er op gericht is de huidstructuur van het gezicht en hals te verbeteren. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Het kan in het begin behoorlijk gevoelig zijn doordat er misschien veel verklevingen zitten die losgemaakt moeten worden. Er zullen ongetwijfeld kleine puntbloedinkjes zichtbaar worden in de huid tijdens deze behandeling. Dit is een normaal verschijnsel en zal na een paar dagen volledig verdwijnen. Ook kunt u na de behandeling een tintelend en/of beurs gevoel overhouden of een grieperig gevoel, dit is normaal en verdwijnt na een paar dagen vanzelf.

  • rimpels vervagen door een versnelde stofwisseling van de huid.
  • acne vermindert door een betere huidweerstand.
  • littekens verminderen door zichtbare huidverjonging.
  • een bleke rokershuid krijgt meer kleur door een betere doorbloeding.
  • plaatselijke vetophopingen verdwijnen door de afvoer van vocht en afvalstoffen.
  • verbetering van de doorbloeding waardoor de huid egaler wordt en strakkere contouren krijgt, ook in te zetten na een cosmetische ingreep zoals een facelift.

 

Behandeling vanaf 47.50  

Beide behandelingen vanaf 95.00

+7.95 euro serum

+15.00 euro speciaal masker

Genoemde prijzen zijn in Euro.

onder voorbehoud van typefouten en/of prijswijzigingen