Microdermabrasie

Mechanische peeling

Met Microdermabrasie ook wel Mechanische Peeling genoemd, polijst je de huid zacht met behulp van diamanten opzetstukjes.

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich rond de 28 dagen. Naarmate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt er binnen de dermatologie en huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek

De bovenste (dode) huidlaag wordt verwijderd door met de diamantkop over de huidlaag te bewegen waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt en uw huid werkstoffen beter kan opnemen. Het is een zeer natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd en gestimuleerd en uw huid krijgt een frisse uitstraling.

Vrijwel geschikt voor ieder huidtype en kan worden toegepast als kuur bij :

  • futloze, droge en ruwe huid
  • zonbeschadigde huid
  • rokershuid
  • vette huid - acné huid
  • fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • verstopte en vergrote poriën
  • littekens  en striae

Het resultaat: verbetering van de huidstructuur en huidconditie. U zult duidelijk zichtbaar resultaat zien na uw behandeling.

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling in kuurverband toe. Een kuur bestaat uit 3 - 6 behandelingen in een relatief kort tijdsbestek. Na deze kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 6 - 8 weken de behandeling te herhalen en uw producten voor thuis hierop aan te passen.

 

 

behandeling Microdermabarsie met Ultrasound ca. 90 minuten 90.00 

Genoemde prijzen zijn in Euro.

onder voorbehoud van typefouten en/of prijswijzigingen