HFL Laboratories en Dadi 'oil

Verzorging bij voet- en nagelproblemen

 

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten.
De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

Wilt u graag uw voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor?
HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.
De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.
Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.
De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

 

Historie.
Na jarenlange ervaring in de praktijk ontstond er een idee. Het idee was een effectieve anti mycose spray te ontwikkelen. Aangezien er al zoveel producten hiervoor op de markt waren kwam er veel onderzoek bij kijken om een compleet innovatief product te creëren.
Vele producten in de markt zijn op basis van tea tree olie of andere vergelijkbare ingrediënten. HFL Laboratories heeft hier een groot verschil in gemaakt door een compleet nieuwe werkende stof te gebruiken voor de mycose spray.
Het idee kwam vanuit de voedingsmiddelen industrie waar ze bepaalde grondstoffen gebruiken om flessen en kannen schimmelvrij te maken voordat deze gevuld worden met voedsel of drinken. Aangezien de HFL Solution Spray gebaseerd is op een compleet nieuw en innovatief recept bestaat er een Europees patent op dit product.

 

HFL Laboratories heeft sindsdien deze vernieuwende bedrijfsvoering en ontwikkelingen doorgezet. Dit heeft geleid tot meer innovaties in de markt voor voet- en lichaamsverzorging. Aangezien alle producten vanuit onze eigen productie komen, kunnen we garanderen dat alle producten zijn getest, innovatief zijn en resultaatgericht zijn.

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, de nagelriemen en overige huid! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen, avocado, olijf en jojoba. Deze drie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige antioxidant. Dadi' Oil is een gecertificeerd en hoogwaardig product.

 

Dadi' Oil werkt niet alleen op de huid, maar dringt ook diep door in de nagellagen. Hierdoor kunnen bijv. kalknagels of traumanagels aanzienlijk verbeteren. Een afweekbare gelpolish blijft flexibel en langer mooi.

 

Gouden duo bij behandeling van mycose- en traumanagels