Hydraterend en Wellness

Plaisir d Arômes: "weldadige aromatische beauty- en wellnessbehandeling" ca. 70 minuten 72.00

Deze heerlijke aromatische gelaatsbehandeling biedt u een uniek moment van ontspanning en onthaasting. Het is ook een verrassende beautysessie die uw vermoeide gelaasttrekken laat verdwijnen en de huid weer laat stralen!

de behandeling: aromatisch compress,reiniging, wenkbrauwen modelleren, ontspanningsmassage, zachte peeling, verstuiving 5 H.E. Quintessence, stimulerende massage, aromatisch masker en afsluitende verzorging

Eclat Cocoon: "ontspannende en intens hydraterende behandeling met warme stenen"ca. 75 minuten   75.00

Deze rustgevende "cocoonbehandeling" voor het gelaat met subtiele geuren is pure verwennerij voor de gestresste, vochtarme en vale huid. Dankzij de werking van de warme stenen en hydraterende producten.

de behandeling: aromatisch compress, reiniging, wenkbrauwen modelleren, verstuiving 5 H.E. Quintessence, zachte peeling, 1e masker, Hot Stone massage van gelaat, ontspanningsmassage, modellage masker en afsluitende verzorging.

Hydralessence Visage: "intensief hydraterende behandeling" ca. 90 minuten 72.50

De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is herstelt, gekalmeerd en voelt weer zacht aan.

de behandeling: aromatisch compress,reiniging, wenkbrauwen modelleren, verstuiving 5 H.E. Quintessence, zachte peeling, hydraterend masker, ontspanningsmassage, dubbel hydraterend modellage masker, handmassage en afsluitende verzorging

Genoemde prijzen zijn in Euro.

onder voorbehoud van typefouten en/of prijswijzigingen