Ontspanning en Wellness

Ontspanningsmassage ca. 60 minuten 67.50

Een ontspanningsmassage is een massage van het hele lichaam met een kalmerende en rustgevende werking. Deze massage geeft ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. De massage werkt ontspannend op de geest, zodat lichaam en geest in een goede harmonie kunnen samenwerken. Door de ontspanningsmassage worden pijnlijk verkrampte spieren weer soepel gemaakt, het stimuleert een beter transport van de voedingsstoffen in het weefsel, de transport van het zuurstof wordt verbeterd. De massage werkt ontspannend op hoofd, rug  en schouderklachten en kan rust geven bij psychosomatische klachten als: stress, lusteloosheid en slaapproblemen.

Hot Stone Therapy Massage

Bij een Hot Stone massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. De stenen hebben mooie ronde vormen, omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. De stenen zijn door de natuur gevormd en komen uit schone en energierijke gebieden. Volgens een oud Indiase zegswijze zijn ze gevormd door de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht.

Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De Hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfherstel van het lichaam. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam weer in balans.

Tijdens de massage worden de verwarmde zwarte basaltstenen op het lichaam gelegd. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen. Tijdens de behandeling worden er telkens een aantal stenen weggehaald en wordt dat deel van het lichaam met verwarmde olie ingewreven en gemasseerd.

Een Hot Stone massage helpt spanningen af te voeren en er ontstaat een diepere ontspanning, maar ook dat de bloedcirculatie wordt bevorderd en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. De Hotstone massage is zeer geschikt om vermoeidheid en stressklachten tegen te gaan, en een weldaad voor mensen met spier en gewrichtsklachten.

Rug massage 52.50

Volledige massage 95.00

Japanse Gezichtsmassage ca. 60 minuten 67.50

De Japanse gezichtsmassage stimuleert de bloedcirculatie en maakt de toxines vrij van de onderhuid. Het ontstaan van rimpels zal geremd worden en bestaande rimpels worden minder zichtbaar. De Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdhuidmassage en lymfedrainage. Daarnaast zorgt deze massage ook voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Genoemde prijzen zijn in Euro.

onder voorbehoud van typefouten en/of prijswijzigingen