BASIS OPLEIDING LIP SPECIALIST

Bij Nathalie Hollander PMU Academy leiden wij onze studenten op met de nieuwste technieken op het gebied van PMU. De opleiding tot PMU specialist bestaat uit meer dan alleen het daadwerkelijk aanbrengen van de permanente make-up. Om een gedegen kennis op te bouwen is een uitgebreide theorie van groot belang. 

Tijdens deze opleiding tot lip specialist leert u dus alle basis kennis en technieken voor het maken van prachtige lippen. U krijgt les van Nathalie Hollander zelf in groepjes van maximaal vier personen. Door in kleine groepjes te werken kunnen we u voldoende persoonlijke aandacht geven. Vijf intensieve lesdagen met theorie en praktijk gecombineerd met ca 12 tot 15 uur thuis studie per week geven u de juiste kennis en vaardigheden om direct na uw opleiding zelfstandig aan de slag te kunnen als PMU specialist.

Inhoud basis opleiding:  

  • Lipshadow
  • Full lips
  • Tekenles, perfecte vormen en inzicht
  • Naaldenkennis 
  • Pigmentologie en kleurenleer
  • Fysiologie van de huid
  • Contra-indicaties en herstelprocessen
  • Hygiënerichtlijnen van de GGD
  • Werken op kunsthuid en modellen

Duur van de opleiding


Vijf intesieve lessen verspreid over drie maanden en online begeleiding en support.
Theorie lesdagen 9.30 tot ca 17.00 
Praktijk lesdagen met modellen 8.30 tot ca 17.00

Veel vragen ontstaan thuis bij het oefenen en na de opleiding in de praktijk. Daarom word er met de groep een groepsapp geopend waarin de hele opleiding en ook na de opleiding vragen gesteld kunnen worden en oefenwerk gedeeld kan worden. 3 weken oefenen op de verkeerde manier is niet leerzaam. Door steeds oefenwerk te laten zien in de app kan ik ook bij het thuis werken de techniek corrigeren doormiddel van uitleg en video (bellen)

Meer informatie en aanmelden


Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op op telefoonnummer 0627280481. De eerst volgende startdatum is 9 december 2020 er zijn nog 1 plekje beschikbaar.

Kosten excl btw


Cursus geld € 1400,-   
Machine NH Black Onyx met basic handstuk € 1700,- of pro handstuk € 2245,- 
Starterkit (zeer uitgebreid met lippigmenten en veel naalden) ca € 530

Betaling in termijnen mogelijk tegen een meerprijs van € 50,-