Dr. Platon Cold plasma

Wat is Dr. Platon - Cold plasma: Plasma is na vast, vloeibaar en gas de 4e toestand van materie en komt niet in natuurlijke vorm op aarde voor. Plasma wordt daarom kunstmatig gegenereerd door zuurstof en stikstof uit de lucht te ioniseren, waarbij ook ozon ontstaat. De behandeling is veilig en non-invasief.. Dr. Platon Cold plasma is een nieuwe behandeltechniek op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidproblemen als acné - rosacea - eczeem en psoriasis. Dr Platon Cold plasma zet het zelf herstellend vermogen aan en bevordert daardoor de genezing van wonden en verbetering bij littekens.

Dr. Platon geeft tijdens de behandeling een prikkelend gevoel op de huid, zeker niet pijnlijk, en ruikt naar ozon

 

 

Dr. Platon is een FDA approved "Medical Device" en goedgekeurd in de Europese Unie.

Wat doet een behandeling van Dr. Platon Cold plasma bij huidproblemen als

Acné: Cold plasma doodt 99% van de bacteriën die acné veroorzaakt en reguleert de talgproductie. Het reduceert inflammatie, roodheden, zwellingen en ontstekingen van acné en voorkomt de vorming van nieuwe ontstekingen.

Rosacea: Cold plasma vermindert het stekende en vaak brandende gevoel. Het reduceert zichtbaar de roodheid en versterkt de huidbarriere, waardoor de huid minder gevoelig wordt voor invloeden van buitenaf.

Eczeem:  geeft verlichting bij de vaak problematische, geïrriteerde huid en heeft een sterke anti-oxidatieve werking op ons immuunsysteem. Cold plasma kan helpen - het reduceren - bij vorming van eczeem, atopische dermatitis en seborroïsche eczeem. 

Psoriasis: geeft verlichting bij jeuk en schilfering. Het immuunsysteem verbetert waardoor de kans op inflammatie verminderd en triggers afnemen.

Pigment: het verheldert de huid en reguleert oppervlakkige pigmentatie, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur. Het verbetert tevens de glans en helderheid van de huid.

Anti Aging, huidverjonging en huidversteviging

Cold plasma verbetert de huidstructuur, reduceert fijne lijntjes, verslapping en futloosheid waardoor de huid er weer jeugdiger gaat uitzien en een natuurlijke "glow" krijgt. Verstevigt de huid rondom de ogen, hals, kaaklijn. Bovendien vindt er regeneratie in de huid plaats: Cold plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Tevens maakt het de huid toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen.

 

Dr. Platon Cold plasma is een op zichzelf staande behandeling en kan in vrijwel iedere behandeling toegevoegd worden

Als extra toevoeging aan een behandeling  25.00

Als losse behandeling incl.reiniging en dag-/nacht creme 35.00