Microdermabrasie

Met Microdermabrasie ook wel Mechanische Peeling genoemd polijst je de huid zacht met behulp van diamanten opzetstukjes.

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich rond de 28 dagen. Naarmate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt er binnen de dermatologie en huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek

De bovenste (dode) huidlaag wordt verwijderd door met de diamantkop over de huidlaag te bewegen waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt en uw huid werkstoffen beter kan opnemen. Het is een zeer natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd en gestimuleerd en uw huid krijgt een frisse uitstraling.

Vrijwel geschikt voor ieder huidtype en kan worden toegepast bij :

Futloze, droge en ruwe huid - Zonbeschadigde huid - Rokershuid - Vette huid - Acné huid - Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels - Verstopte en vergrote poriën - Littekens - Striae

Resultaat: Verbetering van de huidstructuur en huidconditie. U zult duidelijk zichtbaar resultaat zien na uw behandeling.

Wilt u dit resultaat behouden dan zult u deze behandeling moeten herhalen in kuurverband en ook thuis de juiste producten gebruiken voor uw huid. Na deze kuur herhaalt u iedere 5 a 6 weken deze behandeling.


Microdermabarsie met Ultrasoon: huidverbeterende behandeling ca. 90 minuten 90.00Genoemde prijzen zijn in Euro.

onder voorbehoud van typefouten en/of prijswijzigingen